rss

duminică, 8 august 2010

Ai facut sex cu prea multe persoane ?

Când vine vorba despre sex, ce înseamnă prea mult? Chiar dacă în zilele noastre oamenii sunt mai mult decât libertini, uitând de bunul simţ sau de morală, ar trebui să mai existe şi limite când vine vorba despre aventurile sexuale. Pentru că între femei şi bărbaţi nu ar trebui să existe diferenţe, atât ei, cât şi ele, pot să exagereze cu numărul partenerilor pe care i-au avut. Când ar trebui să începi să-ţi pui semne de întrebare şi să te cuminţeşti?

Ai avut mai multe aventuri de o noapte decât relaţii

Dacă îţi faci o listă cu numărul celor cu care ai făcut sex şi apoi îi împarţi în relaţii şi aventuri de o noapte şi numărul celor din urmă e egal sau mai mare decât al persoanelor cu care ai împărţit mai mult decât patul o singură dată, atunci e clar că ai întrecut măsura.

În cercul tău de prieteni sunt mulţi cu care ai făcut sex

Ai un grup de amici, colegi de muncă sau cunoştinţe. Atunci când îi poţi enumera pe cei cu care ai făcut sex şi încerci să îi bifezi şi pe ceilalţi de pe listă, ai grijă. Deja moralitatea îţi e un concept extrem de îndepărtat.

Eşti într-o relaţie dar speri să "îţi mai pice" şi altceva

Dacă te afli într-o relaţie dar flirtezi cu toate femeile sau bărbaţii din jur, împarţi numere de telefon în stânga şi în dreapta şi aştepţi să îţi cadă cineva în pat e clar că eşti prea libertin/ă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu