rss

joi, 5 august 2010

Cazinoul din Constanta vandut Chinezilor

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat astăzi că investitori chinezi sunt interesaţi să cumpere Cazinoul din Constanţa, clădirea fiind concesionată iniţial către o firmă din Israel, care nu mai poate continua investiţiile.

Cazinoul din Constanţa (foto: Arhivă)"Din păcate, compania din Israel, către care am concesionat noi şi care şi-a plătit până acum toate dările, a intrat în incapacitate de a mai băga toţi banii şi de a renova din cauza crizei internaţionale. Am însă semnale că există doritori, inclusiv în China, care au cazinouri în Macao şi care ar fi interesaţi să cumpere. Chiar diseară (miercuri seară) o să mă întâlnesc cu consulul chinez şi voi discuta problema asta", a declarat Radu Mazare, la finalul unei vizite la Caminul pentru persoane vârstnice din municipiul Constanţa, notează Mediafax.

Acesta a declarat însă că nu ştie dacă îi poate convinge pe investitori să vină în România, în condiţiile în care legislaţia în domeniul jocurilor de noroc se modifica destul de des. "

(…) Nu ştiu de ce ar veni cineva sa bage opt milioane de euro în Cazionul din Constanţa atâta vreme cât nu şstie cum este legislaţia, nu ştie cât va fi taxat şi încasat de către stat. Aşa face madam Udrea turismul, nu-l face bine ?", a adaugat primarul Radu Mazare.

Cazinoul Constanţa a fost construit din bani publici în perioada 1903 - 1910, arhitectul lucrării fiind Daniel Renard, român de origine elveţiană.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu