rss

vineri, 20 august 2010

Ce tragedie Madalin < Acces Direct > Ionescu a fost inlocuit

După aflarea veştii că Mădălin Ionescu va fi înlocuit de Simona Gherghe in cadrul emisiunii Acces Direct, reacţiile nu au întârziat să apară. Şerban Huidu, unul dintre cei mai mari critici ai fostului prezentator, şi-a exprimat într-un mod acid opinia.

„Să-i descoperi pe Fernando de la Caransebeş şi pe alţii nu-ţi aduce decât gloria unui Jerry Springer ofilit. Nu-i prevăd un viitor strălucit. La Naţional TV nu era foarte departe de Dan Diaconescu.(...) L-au schimbat de la «Acces Direct» pe Mădălin din Caransebeş?! Vai, dar asta este o tragedie naţională! Copilul atârnat cu capul în jos să vomite şerpi este la fel de şocat ca mine", a declarat Cârcotaşul pentru ring.

Şi Carmen Şerban, cântăreaţa invitată frecvent în emisiunea lui Mădălin Ionescu, crede că şi viaţa amoroasă a acestuia va avea de suferit din cauza acestei concedieri. Interpreta crede că e posibil ca după acest eşec prezentatorul să fie părărsit şi de iubita ta sa, Cristina Şiscanu, cea pentru care a divorţat.

"Bărbaţii cu bani şi cu popularitate sunt foarte vânaţi în România, însă când pierd aceste calităţi, le pierd şi pe cele care i-au vânat deja sau îi vânează. Mădălin este un astfel de bărbat foarte vânat şi dacă nu va mai avea bani şi celebritate, gata cu iubirea! Cine l-a vânat se va retrage încet-încet", a spus Carmen Şerban.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu