rss

marți, 10 august 2010

Eminem indragostit de Rihanna

Piesa pe care Eminem a înregistrat-o alături de Rihanna, "Love the way you lie", nu a rămas fără efecte în sufletul artistului. Rapperul a făcut o adevărată pasiune pentru cântăreaţa născută în Barbados şi îşi doreşte să aibă o relaţie cu ea.

Eminem, pe numele său adevărat Marshall Mathers, este susţinut în alegerea sa de bunica lui, Betty Kresin, care o vede pe Rihanna ca fiind femeia ideală pentru interpret.

"Rihanna ar fi partenera potrivită pentru Marshall. Dar el trebuie să se bucure de viaţă acum, n-ar fi bine să se lase purtat de val cu o relaţie. Oricum, Rihanna ar avea ce vedea la el: este fermecător, adorabil, are nişte ochi albaştri superbi şi un zâmbet cuceritor", a declarat bunica lui Eminem, citată de site-ul Femalefirst.co.uk.

Conform surselor, Eminem şi Rihanna au păstrat o legătură strânsă însă cântăreaţa nu vede nimic mai mult decât o relaţie de amiciţie între ei. "Marshall ar vrea să înceapă o relaţie cu Rihanna imediat dacă ea şi-ar manifesta cel mai mic interes în acest sens. Vorbesc la telefon şi îşi trimit mesaje constant", a declarat o sursă apropiată celor doi.

2 comentarii:

Prajituri spunea...

nu cred ca s-ar potrivi, dar poate sa spere putin Eminem :)

Anonim spunea...

lor nu lar sta bine in preuna si eminem trebuie sa inteleaga asta el este un biat finut de o nota la care nimeni nu ar putea sa ajunga iar rihanna este o diva de parca ea e o regina emine trebuie sa inteleaga ca nu sar potrivi cu ea nu stiu cum poate sa se uite la rihanna

Trimiteți un comentariu