rss

vineri, 6 august 2010

Urgente Dentare Non-Stop ( 24/24 ) Timisoara

Acum cateva saptamani am avut o problema cu o masea iar durerea devenise insuportabila, asa ca am hotarat sa dau un search pe google sa gasesc un cabinet stomatologic deschis 24/24 in Timisoara. Deoarece era trecut de ora 12 singura optiune a fost Urgenta de la Maxilo-Facialo de la Facultatea de Medicina Denara. Nu am fost deloc multumit de serviciile celor de acolo, mi s-a spus ca trebuie sa imi taie o lucrare de 600 RON dar defapt singurul vinovat pentru durerea mea era un dinte de langa acea lucrare pe care nu il observasera ca era cariat. Atunci mi-a fost scrisa o reteta cu un antibiotic foarte puternic si am fost trimis acasa dupa ce am asteptat mai mult de 20 de minute pe la usa fiindca doctorul era nu stiu unde iar asistenta se uita la telenovele... dar ce sa-i faci asta e sistemu8l medical romanesc.
Acum cateva zile mergand spre casa am observat pe strada Aries ( pe langa Spitalul Judetean ) un cabinet medical care avea scris pe una dintre ferestre URGENTE NON-STOP asa ca am hotarat sa iau si eu un numar de telefon pentru orice eventualitate.
Azi vazand numarul in telefon mi-am amintit ca in acea noapte am cautat pe net si nu am gasit nici o solutie in afara de Urgenta de la Facultatea de Stomatologie si am hotarat sa va dau si voua cateva detalii despre acest cabinet.

Cabinetul este pe strada Aries numarul 3 fata in fata cu statia RATT Cluj pe unde circula 15,16,19...
Numere de telefon : 0746063309 , 0745263548 sau 0724464099

Sper sa va fie de folos, iar daca mergeti vreodata la acest cabinet sper sa va intoarceti cu un comentarui sa ne spuneti si noua cum a fost

7 comentarii:

Anonim spunea...

Am avut o durere cumplita de masea pe la 12 noaptea si am fost la cabinetul acesta de pe aries, am sunat la numarul pentru urgente de la ei de pe site si mi s-a inchis telefonul. Nu-l recomand pentru urgente.

Anonim spunea...

Acelasi lucru ...practic mi-a inchis telefonul in nas doamna de acolo ...dupa voce era clar ca dormea dusa..la ce naiba mai ai program non stop daca nu il onoreazi..

Anonim spunea...

da asa e

Anonim spunea...

sunt in aceeasi situatie si eu. Nr de care vb este cel al Giadent si care asigura asa zise urgente cu programare daca suni ziua si platesti o extrataxa de 300 RON :). Din pacate nici un privat din timisoara nu asigura tratament de urgenta.

Anonim spunea...

Nu este un serviciu in care sa stea in permanenta cineva acolo,urgentele in afara programului de lucru se programeaza la telefon.Eu am apelat la serviciile acestui cabinet sunand la telefon pt o urgenta si am fost servit foarte prompt.Nu este nicio suprataxa pt urgente , nici vorba de 300 RON..am platit normal..se vede clar ca cineva e rau intentionat si scrie tot felul de aberatii
Recomand cu incredere cabinetul !

Anonim spunea...

te primeste daca insisti si e inainte de 12 noaptea.150 ron o extractie

Anonim spunea...

Singurul deschis Nonstop este Dentistim.... Am avut o urgenta și am fost foarte mulțumit.

Trimiteți un comentariu