rss

vineri, 22 octombrie 2010

la 14 ani obligata de mama sa se prostitueze pentru 100 de lei

Mama unei fete în vârstă de 14 ani şi concubinul acesteia, ambii din municipiul Constanţa, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile după ce poliţiştii au depistat că minora era obligată de cei doi să întreţină raporturi sexuale cu diferite persoane, contra unor sume de bani, informează Agerpres.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au informat, vineri, printr-un comunicat remis presei, că "minora a fost dusă într-un centru de reabilitare, de aceasta ocupându-se psihologi pentru reintegrarea sa în cadrul societăţii".

Potrivit anchetatorilor, mama, în vârstă de 41 de ani, era cea care găsea clienţi pentru fiica sa, protecţia fiind asigurată de concubin (37 ani). Femeia a fost prinsă în flagrant de poliţişti, săptămâna trecută, în timp ce negocia cu un client, oferind serviciile minorei contra sumei de 100 de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi constănţeni în vârstă de 61 şi, respectiv, 54 de ani, care au întreţinut raporturi sexuale cu minora.

Mai multe percheziţii domiciliare au fost efectuate de poliţişti şi luptători ai Detaşamentului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale (DIAS), într-un cartier din municipiul Constanţa, şi în noaptea de joi spre vineri, mai multe persoane fiind suspectate de practicarea prostituţiei şi proxenetismului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu