rss

vineri, 22 octombrie 2010

peste 80000 de protestatari vor iesi in strada la sfarsitul lunii

Ziua de 27 octombrie, cea în care va fi votată moţiunea de cenzură în Parlament, va fi marcată şi de un miting organizat de cele cinci confederaţii sindicale, la care sunt aşteptaţi să participe peste 80.000 de oameni, anunţă Mediafax.

"În 27 octombrie, cele cinci confederaţii sindicale scot în stradă peste 80.000 de sindicalişti. În acest sens, fac un apel la nemulţumiţii României, şomeri, studenţi, pensionari, pentru ca aleşii neamului să fie treziţi la realitate şi să îşi vadă nemulţumiţii în stradă", a spus prim-vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Ion Pisc.

El a precizat că, în 27 octombrie, sindicaliştii se vor aduna între 7.30 şi 9.00, după care vor pleca spre Piaţa Victoriei, unde la ora 10.00 va începe mitingul. O oră mai târziu, sindicaliştii vor pleca în marş pe traseul Bulevardul Magheru - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei, unde vor rămâne până aproximativ la ora 17.30, aşteptând rezultatul votului la moţiunea de cenzură.

În timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, la fiecare poartă a Palatului Parlamentului vor fi delegaţii ale sindicaliştilor, în număr nu foarte mare, pentru a nu bloca intrarea în clădire, a mai spus Pisc.

Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie va fi dezbătut şi votat în 27 octombrie, cu începere de la ora 11.00. Votul va fi secret cu bile. Pentru adoptarea moţiunii de cenzură sunt necesare 236 de voturi favorabile.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Dorim sa dezvoltam un parteneriat cu cat mai multe site-uri si bloguri. De aceea dorim sa facem banner exchange si link exchange cu toti cei care considera ca situl nostru merita acest lucru.
Vom raspunde si noi afirmativ la toate cererile dvs.

Pentru link exchange --> Titlu : Anunturi Gratuite
--> Linkul : http://www.minianunturi.com


Pentru banner exchange cereti codul sau pentru schimb de bannere vom trimite pe mail.
minianunturi@gmail.com

Trimiteți un comentariu