rss

luni, 18 octombrie 2010

Sexy Braileanca s-a intors de la munca din Germania

Timp de două luni, Florina Mihăilă, cunoscută drept Sexy-Brăileanca, a muncit din greu in Germania, la Dusseldorf. Ea a făcut show-uri erotice la un spa pentru bărbaţi, care era, de fapt, un bordel de lux celebru.
Aproape 30.000 de euro. Sexy-Brăileanca susţine că atât ar fi adunat de pe urma prestaţiilor erotice de la Villa Vertigo-Spa for Men din Dusseldorf. Deşi toată lumea credea că a plecat să lucreze la celebrul bordel bavarez, ca prostituată, românca, întoarsă recent în ţară, a ţinut să rectifice informaţiile apărute cu privire la acest lucru.
Sexy-Brăileanca a infirmat zvonurile conform cărora ar fi făcut sex pe bani la Villa Vertigo, afirmând că a fost doar imaginea clubului şi a susţinut nenumărate show-uri erotice plătite foarte bine.
Sexy-Brăileanca mărturiseşte că primea câte 700-800 de euro pentru fiecare dans erotic, aproape dublu faţă de cât primea în România.
Revenită acasă, brăileanca a spart circa 27.000 de euro pe un bolid de lux, de care este foarte mândră.
Ea speră ca în continuare să câştige bani dansând goală, dar în România, pentru că nu mai vrea să-şi lase iubitul singur.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu