rss

joi, 2 decembrie 2010

La ce varste fragede si-au inceput vedetele viata sexuala

Site-ul celebuzz.com a dezvăluit cum şi-au petrecut prima noapte de amor unele vedete de la Hollywood. Se pare că mai multe celebrităţi şi-au pierdut virginitatea la vârste extrem de fragede.

Angelina Jolie

Frumoasa actriţă Angelina Jolie (35 de ani) a mărturisit că şi-a pierdut puritatea de la o vârstă extrem de fragedă. Mai exact, la 14 ani, cu prietenul ei din liceu.

Britney Spears

Britney Spears (28 de ani) a devenit cunoscută drept virgina Americii, după ce s-a jurat că, până la vârsta de 20 de ani, relaţia ei cu Justin Timberlake era una pură şi nevinovată şi că nu şi-a pierdut puritatea. Însă mama artistei, Lynne Spears, a afirmat că fiica ei şi-a pierdut virginitatea de la 14 ani cu un fotbalist, coleg de şcoală cu ea.

Daniel Radcliffe

Actorul britanic Daniel Radcliffe (21 de ani) şi-a pierdut fecioria la vârsta de 16 ani. Protagonistul din “Harry Potter” a fost iniţiat în tainele sexului, chiar în ziua în care a împlinit 16 ani, de iubita lui de la vremea respectivă.

Jessica Simpson

Jessica Simpson (30 de ani) a declarat că şi-a păstrat virginitatea pentru soţul ei, Nick Lachey. Însă, un fost iubit de-al ei o contrazice, spunând că era absolut fantastică în pat. Se pare că actriţa şi-a pierdut puritatea la o vârstă mult mai fragedă, la 22 de ani.

Johnny Depp

Actorul Johnny Depp (47 de ani) şi-a pierdut fecioria la 13 ani, în timpul unui turneu pe care starul l-a avut cu formaţia sa, The Flame.

Dustin Hoffman

Actorul Dustin Hoffman (73 de ani) a devenit bărbat, din greşeală, la vârsta de 15 ani, la o petrecere de Revelion, cu o femeie mai matură, care l-a confundat cu fratele său.

2 comentarii:

roxana spunea...

Vedetele lor joaca la pitici cu ale noastre...

sondaje de opinie spunea...

Da, interesant sa se faca un studiu si la noi. Pitipoancele astea scad mult media. Daca la americani e de 14 ani la noi cat o fi?

Trimiteți un comentariu