rss

marți, 18 ianuarie 2011

wWw.OasteaTarii.Tk

Oastea Tarii este un joc online 100% romanesc in care va veti intalnii cu personaje din viata de zi cu zi care va deranjaza si pe care va puteti razbuna acum fara nici o remuscare - Vino si tu la oaste si scapa Romania de inamicii nedoriti care vor sa ne faca rau in fiecare zi. Esti asteptat si tu sa-ti aperi patria. [ Update : Momentan Indisponibil ]

6 comentarii:

cabinet stomatologic Bucuresti spunea...

Super jocul!!! Nu stiam de el, cred ca e nou pe piata. Felicitari celor care l-au facut!

traduceri Constanta spunea...

Asa este. Si mai amuzant era daca la inamici era fata lui Base sau a lui Boc :)

Oastea Tarii spunea...

Boc, Basescu si multi altii sunt si ei prezenti in joc doar ca acestia sunt niste inamici mai puternici asa ca v-a trebui sa jucati putin ca sa cresteti in level si sa-i confruntati. Mult succes!

laur1985 spunea...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

O zi buna!

Paul Pokorny spunea...

Ciao, te-ar interesa sa participi la un concurs pentru bloggeri? Castigatorii au premii in bani, iar toti participantii primesc promovare.

Detalii aici: http://www.cecacat.com/2011/02/concurs-pentru-bloggeri-scrie-un-review.html?m=0

Ursitoare spunea...

are un bug site-ul cu jocul nu il pot deschide, o sa mai incerc.

Trimiteți un comentariu