rss

miercuri, 16 martie 2011

Ion Columbeanu : Moni e Tiganca

Deranjat de îndrăzneala Monicăi de a forţa porţile pentru a intra în incinta vilei de la Izvorani, Ion Columbeanu a răbufnit.

“Monica e ţigancă sadea, din neam de ceangăi (n.r. - nume dat populaţiei de grai românesc şi maghiar, de religie catolică, emigrată de-a lungul timpului din sud-estul Transilvaniei în Moldova) aciuaţi în suburbiile Bacăului. Când a luat-o, Irinel nu a ştiut că e ţigancă, că altfel nu se mai lega la cap. Acum, că ne-a intrat în viaţă, vom avea un trai rău cu ea. E la fel ca ţiganii ăia care, atunci când te abordează pe stradă, nu te lasă până când nu cumperi ceva de la ei. Această Monica nu se iubeşte decât pe sine... nici măcar la mama ei nu ţine... calcă pe cadavre ca să obţină ceva! Oricum, ea nu ştie că Irinel nu şi-a epuizat artileria grea. În curând, o să aibă o surpriză!”, ne-a declarat, în exclusivitate, Ion Columbeanu, socrul Monicăi.

Ieri, Irinel a primit din nou vizita asistenţilor sociali de la Protecţia Copilului Ilfov. Potrivit reprezentaţilor direcţiei, săptămâna viitoare va avea loc întâlnirea dintre Irina şi mama ei, Monica.

Avocata Monicăi: «Irina e izolată la Izvorani»

Tripona Murgu, avocata din Timişoara, prietenă cu Monica Columbeanu, ne-a declarat că manechinul s-a dus sâmbătă la prânz la Izvorani ca să-şi vadă fetiţa despre care auzise că este bolnavă.

“Monica aflase că Irina n-a fost la grădiniţă toată săptămâna trecută. Nu ştia ce are fetiţa. Ca atare m-a rugat să mergem la Izvorani. Însă bodyguarzii lui Irinel n-au lăsat- o nici să-şi vadă copila, dar nici să intre în curte sau în casă. Când a vrut să-şi ia maşina, aceştia au lovit-o. Monica se simte rău. E slăbită şi disperată că nu mai ştie nimic de fiica ei, care este izolată la Izvorani”, ne-a declarat avocata.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu