rss

marți, 15 martie 2011

Lupte de caini ilegale la Orsova

Lupte ilegale de caini organizate sambata 12 martie 2011 de catre cativa tineri in parcul General Ion Dragalina din Orsova.

Fiind la plimbate sambata in parc atentia mi-a fost atrasa de sunteul de lovituri si lartatul cainilor, din curiozitate m-am apropiat putin mai mult pentru a vedea ce se intampla ramanand complet stupefiat de cele vazute acolo. Un grup de aproximativ zece tineri insotiti de patru caini de lupta se pregateau de un spectacol ce iti taie respiratia prin violenta sa. Doi dintre proprietarii de caini isi bateau animalele pentru a le enerva si pregatii de lupta iar restul stateau si admirau acea scena; apoi a urmat lupta pe care din pacate am reusit sa o surprind doar foarte putin din cauza faptului ca singurul mijloc de care dispuneam era telefonul mobil si care a fost cu mult mai violenta decat ar parea in acel videoclip. Proprietarii cainilor ii incurajau in timpul luptei sa isi sfasie adversarul si erau loviti cu bestialitate de catre acestia pentru a devenii din ce in ce mai nervosa. Lupta a durat aproximativ 5 minute apoi proprietarii cainilor care au luptat i-au aruncat pe acestia in repetate randuri in apele dunarii probabil pentru a se linistii. La scurt timp si-a facut aparitia si politia locala probabil sesizata telefonic despre acest incident si care ajungand la locul luptei de unde grupul se deplasase 20-30 de metrii in spatele unor pomi, fara ca macar sa coboare din masina au intors si au plecat. Acestia au asteptat aproximativ 20 de minute la iesirea din parc timp in care o parte a indivizilor din acel grup si doi caini se aflau la cativa zeci de metrii de iesire, loc de unde puteau fi vazuti cu usurinta de catre politisti, asteptand plecarea acestora.

Politia din acea localitate stia foarte bine despre organizarea acestor lupte ilegale care probabil mai avusesera loc si in alte dati deoarece trecand pe langa grupul care participase la lupta am surprins urmatoarea discutie ce avea loc intre doi dintre indivizi:

“ Individul 1: Si cat au zis astia ca ne dau data trecuta daca ne mai prind?

Individul 2: 35 de milioane de fiecare…”


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu