rss

duminică, 1 mai 2011

Florin Salam a uitat-o pe Stefania - Iata Noua Iubita a lui Salam

La doi ani de la tragicul eveniment din familia lui - decesul soţiei sale, Ştefania, după care a suferit enorm, petrecând multe nopţi la mormântul acesteia -, Florin Salam (32 de ani) pare pregătit să-şi refacă viaţa.
Frumoasa care pare nedespărţită de manelist nu face parte din showbiz, ea fiind studentă la o facultate particulară şi angajată la o firmă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ trei luni la restaurantul bucureştean Hanul Drumeţului, unde manelistul avea o cântare, prin intermediul unor prieteni comuni. Contactată de Libertatea, Mihaela Niculescu (19 ani), Miky, cum o alintă Salam şi apropiaţii, nu a negat existenţa unei relaţii cu manelistul, dar a evitat să dea alte informaţii. “Prefer să-l întrebaţi pe el. Eu nu sunt obişnuită cu apariţiile în presă, aşa că mă abţin de la declaraţii”, a precizat tânăra. Înainte de a-l cunoaşte pe Florin, Mihaela locuia cu chirie în zona Piaţa Muncii, în ciuda faptului că şi familia sa stă în Capitală. Acum ea are propriul apartament. De asemenea, frumoasa conduce o maşină destul de scumpă, pe care o are dinainte de a-l cunoaşte pe Florin Salam.


I-a pus manelistul silicoane?

La doar o lună de când l-a cunoscut pe Salam, Mihaela şi-a uimit prietenii după ce a apărut cu un bust nou, mult mărit. Potrivit unei surse, manelistul ar fi fost cel care i-a făcut “cadou” o pereche de silicoane. Implantul mamar al lui Miky a costat circa 3.000 de euro.

Tânăra nu se visează mireasă

În urmă cu aproximativ două luni, într-un interviu exclusiv acordat ziarului Libertatea, Florin Salam declara că nu crede că se va mai căsători vreodată. La rându-i, se pare că nici tânăra Mihaela Niculescu nu-şi doreşte să se vadă măritată, lucru care nu-l deranjează deloc pe regele manelelor.

Ştefania, soţia artistului, a murit de ziua lui

După ce în 2007 s-a căsătorit cu Ştefania, în 2009, Florin Salam a trăit o dramă: cea pe care o numea “Prinţesa” lui se stingea din viaţă, la doar 27 de ani, din cauza unei ciroze, chiar de Florii, de ziua manelistului. Interpretul a suferit luni în şir după cea pe care o considera dragostea vieţii sale.


1 comentarii:

Anonim spunea...

I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know
such detailed about my trouble. You are amazing! Thanks!Review my site ... waist to height ratio ranges

Trimiteți un comentariu